Laat je angstklachten behandelen bij Psycholoog Den Haag

Angst: je vijand en je vriend

Angst is een deel van je bestaan. Misschien zelfs wel een deel van wie je bent. Het bepaalt voor een groot deel hoe je dag eruit ziet: wat je doet, en vooral wat je vermijdt.

Het is heel dubbel: aan de ene kant is die angst een blok aan je been, je bent er dingen door kwijtgeraakt, je wilt niet geleefd worden door dat ene in je leven.
En aan de andere kant; leven in je angst geeft je een gevoel van veiligheid, van thuis zijn. Het geeft je controle, ritme, en vreemd genoeg, rust.

Angst is een deel van het vraagstuk

Je angst en hoe je daarmee omgaat speelt zich heel dominant op de voorgrond af. Het is onvermijdelijk en onontkoombaar. Letterlijk: je wordt geleefd.

In de behandeling richten we ons er heel praktisch op er voor te zorgen dat de angst stukje bij beetje haar grip op jou en je leven verliest. Voor een deel kunnen we dat oplossen met heel concrete opdrachten en oefeningen gericht op het hervinden van de redelijkheid.

Heb je vragen over angstklachten?

Neem dan even een kijkje op het angst forum. Je kunt hier anoniem je angst-vragen stellen, deze worden gratis beantwoord door ervaren psychologen, waaronder ik zelf.

Laat je angstklachten behandelen bij Psycholoog Den Haag

Angstklachten zijn goed te behandelen. Zeker met de methode die Psycholoog Den Haag hanteert. Jij bent de sleutel om er vanaf te komen, maar niet alleen. Als je de klachten herkent, of je hebt er nog vragen over, neem contact met mij op.