Cliënten vertellen over hun ervaring met Psycholoog Den Haag

Cliënten schreven over hun ervaringen bij mij:

4/5

“Susan begreep dat ik in weinig sessies toch veel wilde bereiken. maar maakte ook duidelijk dat die vorm van resultaatgerichtheid een onderdeel was van onderliggende onrust. We hebben een hier een mooie balans in gevonden. Ook goed was de flexibiliteit in het maken van afspraken. Ze kwam op me over als aardig en betrokken en geeft sprekende voorbeelden.”

5/5

“Ik ben erg tevreden over de behandeling van Susan. Ik had slechts 4 korte sessies en dacht een duidelijke vraag te hebben over het vervolg van mijn carrière, maar deze vraagstelling is al snel afgebogen naar bredere zingeving en mijn kijk op mijn carrière. Susan kwam daarna snel met goede en rake observaties waar ik verder aan kon werken (wie ben ik en wat wil ik). Het resultaat is dat ik meer plezier ben gaan zien in mijn vervolgcarrière, meer rust probeer te pakken en me meer ben gaan verdiepen in zaken die ik eerder niet “carriërewaardig” vond of niet vond bijdragen aan mijn ontwikkeling.”

5/5

“Ik ben zeer tevreden over de coaching. Susan heeft het vermogen je direct een veilig gevoel te geven, waardoor je al vrij snel zaken bepreekt die ik slechts bespreek met mensen/vrienden die ik vertrouw. Met uiteindelijk resultaat dat ik binnen enkele weken een andere koers voer en medewerkers meer in hun kracht zet.”

4/5

“Sterk aan Susan is haar sensitiviteit, inzicht en dat zij goed wist te luisteren. Haar aanpak was duidelijk en gestructureerd, zij bleef neutraal.”

5/5

“Susan kan goed luisteren en makkelijk schakelen binnen het gesprek. Ze is erg duidelijk in haar communicatie en een prettige gesprekspartner. Je voelt je op je gemak bij haar en dat geeft het gevoel van vertrouwen.”

4/5

“Susan luistert naar je verhaal, ze denkt met je mee en weet je op een prettige manier andere inzichten te geven. Vorig jaar ontmoette ik haar, eigenlijk bij toeval. Ik kwam ergens niet uit en werd door mijn broer getipt om Susan te ontmoeten. Ze zaten destijds in hetzelfde kantoorpand waardoor een kennismaking op dat ogenblik heel eenvoudig mogelijk was. Ze nam me direct even apart en nam de tijd voor me. Dat gaf me een enorme energie-boost. De gesprekken die volgden maakten dat ik snel weer verder kon.”

5/5

“Susan heeft de kwaliteit om je te laten inzien dat je ook kan kijken naar de dingen die wel goed gaan in plaats van kijken naar de dingen die slecht gaan. Dus het wordt dan ineens “ik heb een uur nuttige dingen gedaan” in plaats van “ik heb maar een uur nuttige dingen gedaan.” Deze positieve manier van kijken naar een mens werkt aanstekelijk.”

4/5

“Susan heeft mij weer richting gegeven in mijn werk. Hierdoor ben ik mij meer bewust van een goede balans tussen werk en privé. De gesprekken met Susan zijn verhelderend.”

Contact

Neem vrijblijvend contact op voor een gesprek met Psycholoog Den Haag. Bel naar 070 – 2210068 of stuur een e-mail. Ik leer je graag kennen!