Hulp bij depressie van Psycholoog Den Haag

Laat me maar

Je leeft in somberheid. De dagen trekken als stroop langs je heen. Even stug en donker. Je bent moe. Nee, uitgeput; geestelijk én lichamelijk. Je wentelt niet in de ellende. In tegendeel, je wilt eruit breken. Maar het lukt niet. En daar voel je je dan weer schuldig over. En daardoor heb je nóg lagere dunk van jezelf.

Je kunt je ook niet echt concentreren. Je slaapt ook moeilijk, hoe moe je ook bent. En de mensen om je heen, ze hebben met al hun liefde geprobeerd jou eruit te slepen. Toen dat niet lukte, en nog een keer niet lukte, lieten ze je maar. En dat ben jij nu… ‘laat me maar’.

Je kunt beter worden

Mensen met somberheidsklachten hebben vaak een geschiedenis van somberheid. Waarschijnlijk speelt het al langer een rol in je leven en misschien heb je er ook al eerder iets aan gedaan. Je hunkert naar luchtigheid, maar kunt maar moeilijk hopen op beter.

In de behandeling bij Psycholoog Den Haag gaan we een aantal dingen doen. Van heel basale zaken als structuur, bewegen en goed eten tot aan verdiepende elementen die je inzicht geven in je eigen denkstappen.

Online therapie – in je eigen tijd en tempo

Depressieve klachten kunnen goed behandeld worden met online therapie. Dit kan helemaal in je eigen tijd en tempo de behandeling volgen. Interesse? Klik dan even door naar: online therapie.

Contact – meer weten over depressie en de behandeling bij Psycholoog Den Haag?

Herken je jezelf of heb je een vraag? Bel dan voor een afspraak of stuur even een mail naar Psycholoog Den Haag ter attentie van Anushka Wardenaar.