Rouw- en verliesverwerking met therapie bij Psycholoog Den Haag

Je rouwt al je hele leven

Soms om klein verlies, soms om groot verlies. Soms om materieel verlies, soms om sociaal verlies. Rouwen is het proces dat je onherroepelijk doorloopt nadat je iets verliest.

De wetenschap heeft dat proces ingedeeld in een aantal fasen, en alhoewel de meeste mensen ongeveer wel door die fasen gaan, heeft iedereen zo zijn eigen manier en eigen problemen.

De rouw helemaal afmaken

Het belangrijkste van de rouwprocessen in jouw leven is dat je ze helemaal afmaakt. Dat je hier bent, op deze website en bij dit onderwerp, wilt waarschijnlijk zeggen dat je vastgelopen bent. Dat je je geconfronteerd ziet met vragen en gevoelens waar je je geen raad mee weet. Het kan ook zijn dat je, in tegenstelling tot wat je zou moeten voelen, helemaal niks voelt en dat je je daar zorgen over maakt.

Je rouwt op jouw manier

In de behandeling bij Psycholoog Den Haag besteden we aandacht aan alle gevoelens en vragen die op je pad komen. Ik laat je kennis maken met je eigen mechanismen en help je manieren te vinden om emotioneel in beweging te blijven.

Daarbij laat ik het standaard rouwproces een beetje los, om de antwoorden te vinden die bij jouw manier van rouwen passen en die jou dus ook het beste helpen.

Online therapie – in je eigen tijd en tempo

Rouwverwerking kan ook goed behandeld worden met online therapie, dit kan helemaal in je eigen tijd en tempo. Interesse? Klik dan even door naar: therapie online.

Neem contact op met Psycholoog Den Haag

Herken je jezelf of heb je een vraag over rouwverwerking? Bel of mail Psycholoog Den Haag voor een afspraak.