Laat je burn-out en stress behandelen door Psycholoog Den Haag

Wie had dat gedacht?

Iedereen met een burn-out is verrast. ‘Ik? Een burn-out? Maar dat past toch helemaal niet bij me?!’ Een burn-out is iets voor anderen.

Als je er over nadenkt is dat heel logisch. Want iemand die denkt ‘oh, als ik maar geen burn-out’ krijg, die let dus blijkbaar op de energiehuishouding van zijn of haar leven.
En dat is iets dat jij niet kon of deed. Ook al heeft je omgeving je gewaarschuwd, ook al heb je er waarschijnlijk ruzie om gemaakt. Je hebt het niet willen zien.

Wat je doet met je energie

Niets is menselijker: je kop in het zand steken, ontkennen wat er is als dat je niet uitkomt en van tijd tot tijd gewoon slecht voor jezelf zorgen. Iedereen doet dat wel eens. Jij echter deed het de hele tijd. Niet bewust, maar onbewust. De vraag is ‘waarom deed je dat?’

Burn-out is een kans

Je merkt dat het gevoel dat je nu hebt vrij snel verdwijnt. Dat je lichaam eenvoudigweg aan de bel heeft getrokken om je op veel meer gebieden wakker te schudden dan alleen ‘je werkt te hard’.

Je krijgt bij Psycholoog Den Haag de kans als mens te groeien, meer te kunnen geven, genieten en écht leven.

Online therapie – in je eigen tijd en tempo

Burnout kan ook goed behandeld worden met online therapie, dit kan helemaal in je eigen tijd en tempo met je eigen online psycholoog.

Maak direct een afspraak bij Psycholoog Den Haag

Is dit herkenbaar of wil je meer weten over stress en burnout klachten? Bel of mail mij gerust voor een afspraak.