Je trauma verwerken met hulp van Psycholoog Den Haag

Een trauma is een indrukwekkende gebeurtenis in je leven. Iets dat je hebt meegemaakt, of iets dat je gehoord of gezien hebt dat op je netvlies gebrand blijft. Voor de rest van je leven.

Vergeten?

Veel mensen blijken goed in staat om snel na zo’n ervaring het leven weer op te pakken en alles bijna helemaal te vergeten. Zeker niet meer elke dag en zeker niet meer onverwacht. We zijn er goed in, onze geest weet duizenden trucjes om ons het leven te verzachten. Maar, die trucjes zijn niet altijd even goed voor ons.

Plots is het daar

Vaak steekt een slecht verwerkt trauma – ook wel genoemd Posttraumatische Stressstoornis (PTSS) – na een tijdje weer de kop op. Het verrast je. Je schrikt van jezelf. En dan zijn ineens al die afweermethoden weg. Het zoekt je op in je dromen, je piekert erover, je krijgt misschien wel huilbuien, angstaanvallen. Alsof een spook je bezoekt.

Verwerk je trauma met online therapie

Trauma kan ook goed behandeld worden met online therapie, dit kan helemaal in je eigen tijd en tempo. Interesse? Klik dan even door naar: online trauma therapie.

Laat Psycholoog Den Haag je helpen

Herken je jezelf en heb je behoefte aan hulp, of heb je gewoon een vraag over de behandeling? Bel dan voor een afspraak of stuur even een mail naar Psycholoog Den Haag ter attentie van Anushka Wardenaar.